دوره جامع تربیت سگ زیر نظر مربیان کارازموده و مجرب

ابزیانماهی اب شیرین

مشخصات و توضیحات جامع درباره ماهی اسکار

ماهی اسکار جزوه یکی از محبوب ترین و رایج ترین ماهی هایی است که هنگام خرید ماهی با ان برخورد می کنید. ماهی های اسکار گونه ای از خانواده سیکلیدها هستند که معمولاً در آکواریوم و آب شیرین نگهداری می شوند.

انواع مختلفی از ماهی اسکار وجود دارد.

رایج ترین گونه “ببر اسکار” است که بسیار شبیه به ماهی اسکار وحشی است. انواع آلبینو ، انواع لوسستیک (بیشتر سفید) و گونه های گزانتیستی (مایل به زرد) نیز وجود دارد. در حالی که این گونه ها با نام های تجاری مختلفی به فروش می رسند ، اما هنوز هم بخشی از گونه های Astronotus ocellatus هستند.

مقدمه ای برای شناخت ماهی اسکار

بیشتر علاقمندان به حوضه ماهی ها  نام اسکارها را شنیده اند و بسیاری آنها را در آکواریوم های خانگی نگه داشته اند. از این گذشته ، چه کسی می تواند در برابر آن چشمان بزرگ و آن شخصیت خارق العاده مقاومت کند؟اسکارها ماهی هایی، شگفت انگیزی هستند و برخی از منحصر به فردترین و جذاب ترین ویژگی های رفتاری و پرورش را در بین انواع ماهی های  آب شیرین در ان ها مشاهده می کنید.

بیایید اکنون به انواع ماهی های اسکار و نحوه مراقبت از آنها بپردازیم:

انواع مختلف ماهی اسکار

ماهی های اسکار در سه نوع مختلف وجود دارند: اسکارهای ببر ، اسکارهای قرمز و اسکارهای آلبینو.

اسکارهای ببر:

ان ها را می توان پرطرفدارترین نژاد نامید ما به طور کلی آنها را ماهی اسکار “اصلی” می دانیم. شاید از خود بپرسید ، “آنها چه شکلی هستند؟”:

اسکارهای ببر در بالای پایه قهوه ای تیره / خاکستری نقش های قرمز و نارنجی دارند. آنها نژادهای خالص هستند و به همین دلیل ، آنها دارای خصوصیات و رفتارهای واقعی ماهی اسکاراند.

در مورد ماهی اسکار قرمز:

آنها را می توانید در سایه های مختلفی پیدا کنید ، از سرمه ای و مسی گرفته تا نارنجی زنگ زده. اسکارهای قرمز مشخصه نژادهای اسکار ببر را ندارند.

در کنار اسکارهای ببر ، ماهی های اسکار قرمز از نژادهایی هستند که معمولاً نگهداری می شوند.

اسکارهای آلبینو:

مانند سایر گونه های آلبینو ، اسکارهای آلبینو نیز سفید رنگ و دارای پوستی براق و مخملی و چشم های قرمز هستند. اسکارهای آلبینو با یک بدن کاملا سفید با لکه های قرمز وجود دیده می شوند. و حتی اگر از لحاظ ظاهری متفاوت باشند ، اما رفتار اسکار آلبینو بسیار شبیه به رفتار اسکارهای ببر و قرمز است.

ویژگی ظاهری اسکار ها

آنها  تا حدود 30 تا 45 سانتی متر (12 تا 18 اینچ) رشد می کنند.

اما حتی قابل توجه تر از اندازه آنها یک واقعیتی وجود دارد که آنها می توانند خیلی سریع رشد کنند ، گاهی اوقات با سرعت یک اینچ در ماه!

تنوع رنگی ماهی های اسکار

اسکار معمولی به “اسکار ببر” نیز معروف است ،اسکار ها معمولا در رنگ های

  • ماهی قهوه ای تیره تا سبز روشن
  • رنگ های قرمز و نارنجی
  • سرمه ای و مسی

یافت می شوند. الگوی رنگ می تواند به شدت با یک لکه در چشم با در باله دم متفاوت باشد.

زیستگاه ماهی اسکار

اسکار از مناطقی از آمریکای جنوبی – یعنی حوضه رودخانه آمازون و اوزینوکو سرچشمه می گیرید، اگرچه امروزه در بسیاری از مناطق کره زمین یافت می شوند. اما اسکار ها بومی بسیاری از کشورها ، از جمله پرو ، اکوادور ، برزیل و کلمبیا است.

اما به زبان ساده:

ماهی اسکار را می توانید تقریباً در هر نقطه از رودخانه آمازون پیدا کنید.

آنها معمولاً در آبهای سفید کم جریان و کند حرکت می کنند ، که به عنوان نقاط کاملاً مخفی برای شکارچیان عمل می کنند – به خصوص اگر سبز و شاخه وجود داشته باشد.

اسکار الیینو

رژیم غذایی و تغذیه اسکار ها

اسکار در طبیعت ماهی های درنده ای هستند و از تعداد زیادی ماهی های کوچکتر از جمله گربه ماهی ، سخت پوستان و لارو حشرات آبزی تغذیه می کند.

ماهی های اسکار – مانند بسیاری دیگر از ماهی های درنده – از ویسکوزیته آب به نفع خود استفاده می کنند. برخلاف هوا که آزادانه در اطراف اجسام حرکت می کند ، آب بسیار متراکم تر است. به علاوه ، مولکول های آب از طریق روند انسجام روی یکدیگر کشیده می شوند. بنابراین ، وقتی اسکار دهان خود را به سرعت باز می کند ، مقدار اب عظیمی به داخل دهانشان مکیده می شود.

ماهی های کوچکتر به اندازه کافی بدشانس که در موج گیر بیفتند ، در دهان اسکار کشیده می شوند ، و هیچ امیدی به فرار ندارند. علاوه بر ماهی ، بسیاری از موجودات آبزی از تغذیه مکش به نفع خود استفاده می کنند. حشرات تقریباً 90 درصد از رژیم غذایی اسکارهای وحشی را تشکیل می دهند.

برخی از نویسندگان گزارش کرده اند که اسکارها در اطراف حیوانات مرده ای که در آب خوابیده اند دیده می شوند. با این حال قطعی نیست که آیا این ماهی ها از حیوان مرده نغذیه می کنند یا خیر.

رژیم غذایی اسکار ها در آکواریم

رژیم غذایی اسکارها که در آکواریوم نگهداری می شوند ، در مقایسه با رژیم های هم نوع وحشی خود به شدت متفاوت است. به طور كلی دو غذای اصلی كه به اسكارهای آكواریم داده می شود ، ماهی های خوراكی و کرم های منجمد است.

ماهی های زنده

بسیاری از افراد ماهی های اسکار خود را با رژیم غذایی تقریباً منحصر به فرد که از ماهی های زنده تشکیل شده ارائه می دهند.اما آنها هرگز نباید تنها غذایی باشند که ارائه می شود مگر اینکه چنین رژیم غذایی بخشی از یک هدف بزرگتر باشد (به عنوان مثال ، پرورش و غیره).

یکی از بزرگترین خطرات مربوط به تغذیه ماهیان زنده برای هر ماهی ، شامل اسکارها ، احتمال انتقال بیماری است. از آنجا که بسیاری از ماهیان ، به ویژه ماهی هایی که توسط پرورش دهندگان پرورش می یابد ، خطر انتقال بیماری زیاد است.

حشرات و کرم ها

در طول فصل بارندگی ، هنگامی که ماهی ها در جنگل سیلاب پراکنده می شوند ، اسکارها تمایل دارند رژیم خود را به سمت حشرات تغییر دهند. حشرات مانند جیرجیرک های کوچک و کرم ها وعده های مناسبی برای اسکار ها هستند.

مراقب باشید از حشراتی که در معرض مواد شیمیایی مانند کود یا حشره کش قرار گرفته اند استفاده نکنید.

تقریباً در دهه گذشته در خارج از ایران -شروع به تهیه جیرجیرک و سایر حشرات به شکل آماده کرده اند که معمولاً در قوطی های کوچک فروخته می شوند. اینها برای استفاده به عنوان غذای اسکار مناسب هستند و بسیاری از گونه های دیگر ماهی نیز از استفاده آنها به عنوان مکمل غذایی بهره مند می شوند.

اگر محصولات شرکت داخلی نیز چنین محصولاتی دارن حتما در بخش کامنت با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید تا در اپدیت بعدی به مقاله اضافه کنیم.

بهترین اندازه آکواریوم برای اسکار چیست؟

از آنجا که اسکارها می توانند تا 45 سانتی متر رشد کنند ، مهم است که آکواریوم شما به اندازه کافی بزرگ باشد تا حیوان خانگی شما در ان احساس راحتی کنید.

در حالت ایده آل ، آکواریوم شما نباید کمتر از 75 گالن باشد.

اگر آکواریوم شما برای نگهداری ماهی های شما خیلی کوچک باشد (یا بیش از حد شلوغ باشد) ، به سرعت ماهی ها دچار بیماری های متعدد جسمی و روحی شود

ماهی اسکار سرمه ای مسی

ماهی های اسکار چه دمای آبی برایشان مناسب است؟

ماهی های اسکار در آبهای گرم حوضه رود آمازون رشد می کنند.

آکواریوم خود را در حدود 77 درجه فارنهایت (25 درجه سانتیگراد) نگه دارید و در حالت ایده آل ، اطمینان حاصل کنید که همیشه بین 74 تا 81 درجه فارنهایت (23.5 – 27 درجه سانتیگراد) باقی بماند.

نکته اصلی حفظ ثبات آن است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

دوره جامع تربیت سگ زیر نظر مربیان کارازموده و مجرب